Silverfiskfälla – Bli av med Silverfiskar snabbt och effektivt!

Den mest effektivaste Silverfiskfällan är definitivt den här, den har vunnit ett otal priser och utmärkelser, den är ekologisk, det är en fälla som med hästlängder slår allt annat på marknaden. Den kan köpas på rödceder.se men även här på Swedish-red.com

Vi har även lyckats lokalisera denna silverfiskfälla här på denna sajten swedishredcedar.com

Om ni hittar andra återförsäljare som säljer silverfiskfällan på  svenska marknaden får ni gärna tips oss här!

Effektiv och giftfri silverfiskfälla som dessutom är helt ekologisk! Silverfiskfällan innehåller  sex effektiva och giftfria fällor som lockar till sig silverfiskar med hjälp av feromon och sedan fångar dem i fällans klistriga del.

Den populära silverfiskfällan är: Fri från dofter och gifter. Det är Feromonet som är den aktiva ingrediensen i silvefiskfällan. Denna silverskfälla är miljövänlig och trygg för barn och husdjur.

Bild nedan är från när tidningen Cosmopolitan testade Klistriga fällan för silverfiskar som finns att köpa på www.rodceder.se

Silverfisk klistrig fälla testas av tidningen cosmopolitan

 

Det är inte svårt att utrota och bekämpa silverfiskar om man vet hur. Enklaste och effektivaste sättet att utrota silverfiskar på är med hjälp av rödceder. Spreja rödcederolja längs med golvlister och under mattor, överallt där silverfiskarna befinner sig. Var dock försiktig med att använda rödcederoljan på  textilier då du annars riskerar att få oljefläckar.

Man skall även spreja rödcederoljan i badrummet och köket så att de inte bara förflyttar sig i det egna hemmet. Man skall bli av med silverfiskarna, inte bara förflytta dem från ett rum till annat. Badrummet och köket brukar vara ingången till det egna hemmet för silverfiskar då det finns avloppssystem där de kan ta sig in i. Sedan tycker de om att vara där då det är fuktigt där. Rödcedern är ett miljövänligt och 100% ekologiskt medel vilket silverfiskar (och tusentals andra skadeinsekter) inte tycker om doften på. De försvinner därför självmant ifrån ditt hem. Vi människor tycker om doften och upplever rödcedern som fräsch. Rödceder fungerar även mycket bra i förebyggande syfte inte bara mot silverfisken, men även mot tusentals andra skadeinsekter.