Silverfisk fälla – Bli av med Silverfiskar snabbt och effektivt!

Den mest effektivaste Silverfiskfällan är definitivt den här, den har vunnit ett otal priser och utmärkelser, den är ekologisk, det är en fälla mot silverfisk som med hästlängder slår allt annat på marknaden. Fällan mot Silverfisk kan köpas på rödceder.se

Effektiv och giftfri silverfiskfälla som dessutom är helt ekologisk! Silverfiskfällan innehåller  sex effektiva och giftfria silverfisk fällor som lockar till sig silverfiskar med hjälp av feromon och sedan fångar silverfisk i fällans klistriga del.

Den populära silverfiskfällan är: Fri från dofter och gifter. Det är Feromonet som är den aktiva ingrediensen i silvefiskfällan. Denna silverskfälla är miljövänlig och trygg för barn och husdjur.

Bild nedan är från när tidningen Cosmopolitan testade Klistriga fällan för silverfiskar som finns att köpa på www.rodceder.se

Silverfisk klistrig fälla testas av tidningen cosmopolitan

Det är inte svårt att utrota och bekämpa silverfisk om man vet hur. Enklaste och effektivaste sättet att utrota silverfisk på är med hjälp av rödceder. Spreja rödcederolja längs med golvlister och under mattor, överallt där silverfisk befinner sig. Var dock försiktig med att använda rödcederoljan på  textilier då du annars riskerar att få oljefläckar.

Man skall även spreja rödcederoljan i badrummet och köket så att de inte bara förflyttar sig i det egna hemmet. Man skall bli av med silverfisk, inte bara förflytta dem från ett rum till annat. Badrummet och köket brukar vara ingången till det egna hemmet för silverfisk då det finns avloppssystem där de kan ta sig in i. Sedan tycker de om att vara där då det är fuktigt där. Rödcedern är ett miljövänligt och 100% ekologiskt medel vilket silverfiskar (och tusentals andra skadeinsekter) inte tycker om doften på. De försvinner därför självmant ifrån ditt hem. Vi människor tycker om doften och upplever rödcedern som fräsch. Rödceder fungerar även mycket bra i förebyggande syfte inte bara mot silverfisken, men även mot tusentals andra skadeinsekter.