Silverfiskar bikarbonat

Bikarbonat är en slags jäsmedel som kan finnas i hav, vattendrag och i marken. Bikarbonat är en av ingredienserna i bakpulver som är en blandning av bikarbonat, syra och stärkelse. Bikarbonat kan köpas på ica

Hur effektitvt är faktiskt bikarbonat för att bli av med silverfiskar? Bikarbonat kan användas mot kackerlackor, spindlar, kvalster, sniglar och flera andra, men beroende på vilken typ av skadedjur krävs det olika metoder för bekämpning av skadedjur. Bikarbonat är effektivt mot att döda silverfisk men inte är inte en långvarig lösning. Att använda bikarbonat mot silverfsk har även en del nackdelar. Bikarbonat kan skada ditt hem på grund av frätning.

Att använda bikarbonat mot silverfisk är rätt bökigt och tar mycket tid. Rödcederolja är en eterisk olja som är utvunnet ur trädet juniperus virginiana och är helt naturlig. Den är inte heller skadlig och är även giftfri. Rödcederolja är effektivt mot att bli av med silverfisk. Genom att spaya rödcederolja undviker du uppkomsten av silverfisk på olämpliga platser. För att komma till roten av silverfisk problemet är det väldigt bra att använda en silverfiskfälla. Silverfiskfällan lurar till sig hanarna som fastnar i fällan som då inte har möjlighet att para sig och det bidrar till en kraftig minskning av silverfisk i ditt hem.